Säg det med en hoddie

Att bära ett klädesplagg samtidigt som du sprider ditt företags varumärke, är något som både är smart och praktiskt.

Oavsett om det handlar om en keps eller en T-shirt, så är det viktiga att ditt varumärke syns så tydligt som möjligt för så många som möjligt.

En hoodie är en sweatshirt, en tröja med luva som både är moderiktig och skön på samma gång. Du kan bära den ärmlös, med korta ärmar eller med lång ärm lagom till vintern.

Eftersom den har en sportig stil, kan den även bäras som träningsplagg på gym eller som en värmande tröja när du lämnar ditt träningsinstitut.

Du kan även ha den på arbetet om ditt jobb tillåter den typen av klädsel och du kan ge bort en tryckt hoodie till dina klienter som säkerligen kommer att uppskatta din värmande gest.

Att bära en hoodie med tryck, gör att den sprider ditt företags budskap eller logotype mycket snabbt och effektivt och om du bär den när du står i din mässmonter, blir den är fungerande marknadsföring och en smart reklampelare.

För att skapa ett snyggt tryck på din hoodie som du sedan kan använda till andra plagg eller reklamprylar, kan du vända dig till en reklamfirma som printoz.se för att få exakt det du vill ha.

Där ger man dig rådgivning och visar exempel på hoddies som kan lämpa sig till både kvinnor och män, barn och ungdomar.

Det är alltid bra att lägga upp ett lager som du kan skicka ut exemplar från till dina kunder och deras familjer samt ge dem olika typer av hoodies för att tillgodose deras olika behov.

Till vintern kan det vara skönt med en värmande hoodie som lätt kan bäras under skidoverallen eller som myströja framför brasan. På samma gång kan du vara säker på att ditt budskap sprids, eftersom tröjan kan bäras närsomhelst.

Så investera i ett lager sköna hoodies med tryck och skänk lite glädje både till kunder och kollegor.