Hoodies finns för alla

Alla människor passar i en hoodie, oavsett vilket jobb man har eller om man är man, kvinna eller barn.

Man kan givetvis designa dem utifrån kön och välja olika material och färger som passar bättre till män, respektive kvinnor, men idag när unisex-stilen är så pass populär och enkel, så kan man också satsa på den typen av hoodie.

Fördelen med att tillverka en unisex-tröja är att det kostar mindre eftersom mönstret är detsamma. Det enda som behöver justeras är storlekarna. Detta gör det enkelt för företaget att beställa samt för det tillverkande företaget att producera.

På tsreklam.se har man redan ett större urval av hoodies som passar alla typer av människor och även en unisex-modell som kan kombineras i många färger.

Vill man lägga till andra detaljer på de existerande hoodies, utöver dem som finns, är detta en möjlighet också.

Att trycka upp hoodies för både män, kvinnor och barn, gör att man når en bredare målgrupp och på så vis sprider företagets budskap snabbare.

Du kan dela ut tröjorna till företagets kunder som en reklampryl, bära dem på mässor bland de anställda samt ge några barntröjor till dina anställdas barn eller dina kunders ungdomar. För ett par kan en unisex-tröja komma till sin rätt när man springer och lånar av varandra.

Trycket på olika tröjor kan varieras och bytas ut samt placeras lite olika för att göra hoodien så personlig som möjligt. Huvudsaken är att dina hoodies är av god kaliber – ända från tyg och sömnad till färgval och tryckkvalitet.

Även en reklamhoodie ska vara skön att bära och snygg att se på samt passa till andra plagg man har i garderoben, Utan rätt material och design kommer tröjan inte att bäras särskilt ofta och då vet vi ju att den inte gör någon nytta alls.

Kunder är krävande idag, med all rätt, och ju mer du satsar på din hoodie, desto mer kommer du att vinna på det.