Hoodies – en perfekt approach till mässan

Många som står på mässor, klär sig med fördel i plagg som associerar direkt med företaget.

Inte sällan klär man också upp sig men för att vara lite udda och unik i sin genre, kan det vara ett smart drag att ta på sig en tryckt hoodie av hög kvalitet som visar ditt varumärke för alla kunder, direkt när de kommer in i montern.

Om du gör trycket extra tydligt så syns du dessutom lång väg så att andra människor kan se dig i vimlet och hitta vägen till just din monter.

Ge ett avslappnat intryck med en hoodie

Om du vill ge ett mer avslappnat intryck och samtidigt sprida ditt företags budskap, så kan du slå två flugor i en smäll och klä dig i ett reklamplagg i form av en tryckt hoodie.

Välj bland fina material som exempelvis ekologisk bomull och satsa lite extra på detaljer och färgval.

Trycket blir sedan pricken över i:et och genom att placera det i olika positioner på tröjan, kommer du både att vara hipp och trendig samtidigt som du kan klä dig bekvämt på eventet eller mässan.

Att stå i en mässmonter dagarna i ända, kan vara arbetsamt och det kan också vara trist om alla mässdeltagare skulle klä sig i skjorta och kavaj. För att stå ut lite från mängden, kan din hoodie lysa upp och få folks blickar att dra sig till dig. Vad kunde vara mer effektivt än det?

Hoodien kan bli present till besökare, kunder och kollegor

Om din hoodie är mycket välgjord, vilket den bör vara, så kan du även hänga upp några förslag på den i din monter eller till och med dela ut några stycken till förbipasserande.

En hoodie kan bli uppskattad av både kunder och arbetskamrater och eftersom de flesta har hoodies på sig då och då, kommer du inte behöva oroa dig att ditt varumärke inte sprids fort nog.