Gör unika placeringar av trycken på dina hoodies

En hoodie innebär inte bara en trist huvtröja med ett tryck framtill. Hoodien har även de berömda kängurufickorna och det finns inget som säger att man inte kan designa sin hoodie lite hur man vill.

Sätt dit en extraficka, pilla dit lite nitar, sy dit dragkedjor eller brodera något fint. I skrivandets stund är det mycket trendigt med lappar och broderier som skvallrar om kreativitet och personlighet så ju mer personlig din hoodie är, desto mer inne är du.

Välj detaljer med omsorg

Om det är tryck man är ute efter, är hoodien ett perfekt plagg. Man kan även kombinera tryck, broderier och andra detaljer för att göra tröjan full av överraskningar.

Men om det är ett företagstryck som visar namnet eller ett budskap som företaget vill förmedla, ska man samtidigt se till att det inte blir för mycket av det goda på hoodien så att folk också har chans att se loggan eller budskapet utan att bli alltför distraherade av andra saker.

Så placerar du dina tryck

Det vanligaste stället att placera ett tryck på en T-shirt eller en hoodie, är mitt fram på bröstet eller på ryggen så att det syns väl. Men du kan även utnyttja andra ställen som gör att ditt varumärke syns även när bäraren av hoodien vänder sig om eller böjer ned huvudet.

Vad sägs om att sätta trycket på huvan, på ärmarna, mitt på fickan eller vid sidsömmarna? Sidorna kan vara bra om hoodien har korta ärmar eller inga ärmar alls. Då syns trycket bättre.

En annan variant är att även trycka upp små logotyper av ditt företag eller text på banden som sitter i dragskon i luvan. Det gör dem lite mer roliga att titta närmare på och bidrar till nyfikenhet för att se vad texten säger.

Möjligheterna för att få till lite udda och skojiga placeringar på sina tryck, är stora och med reklamfirman tsreklam kan du diskutera hur just du vill ha det.