Beställ en eller flera hoodies med tryck

Om man tittar i människors garderober, så kan man nästan med säkerhet se skymten av åtminstone en hoodie – den berömda huvtröjan som kan bäras både till träningen och till vardags med ett par snygga jeans.

Att ha en hoodie med tryck, innebär att folk lägger märke till dig och detta är särskilt smidigt när du vill sprida ditt företagsnamn till alla möjliga målgrupper.

Hoodien är till för alla

Tiden då hoodies enbart vara till för hiphopartister eller kriminella gangsters som inte ville få sin identitet röjd, är förbi.

Numera är hoodien ett hippt modeplagg som kan bäras av vem som helst, och den bärs också av den stora massan. Idag har de flesta en hoodie på sig, åtminstone någon gång i veckan, oavsett om det är hemma i tv-soffan eller ute på stan.

Beställ tryckta hoodies till ditt företag

Om du vill satsa på snabb reklam som sprider sig som vinden, ska du titta in på tsreklam.se, eftersom tsreklam har hoodies med tryck som du kan beställa som reklamplagg.

Dessa kan du sedan dela ut till kunder som en present eller till dina anställda i slutet på året för att tacka dem för allt hårt jobb de har utfört. På tsreklam.se har man ett stort urval av hoodies som kommer i unisex-modeller, herrstorlekar, damstorlekar samt hoodies för barn.

Materialet kan till exempel beställas i en härlig ekologisk bomull för att associera ditt företag med sunda värderingar och engagemang och som grädde på moset, kommer vederbörande att få en snygg tröja med ett välplacerat tryck som han eller hon kan bära när det passar.

Lägg upp ett litet lager tröjor som du sedan kan dela ut till trogna kunder eller medarbetare samt deras familjer inför olika högtider som jul, påsk eller inför sommarsemestern. På tsreklam.se har man stor erfarenhet av reklamtryck och du kommer garanterat bli nöjd med de hoodies som levereras.