Anpassa din hoodie

Om man bara tänker på en hoodie, kan man lätt bli uttråkad. Men med rätt färger och med rätt detaljer samtidigt som man skapar ett perfekt tryck som direkt associerar med ditt företag, kan du få ett supertrendigt plagg som snabbt kan bli både dina kollegors eller kunders favorit.

Olika stilar på hoodies

Det finns få plagg som kan förändras och anpassas så mycket som en hoodie. Tiden då en hoodie bara var i en gråmelerad nyans i trist bomull, är slut. Idag kan du få dem i linne, bomull, ull eller lite mer exklusiva material som siden och kaschmir.

Även mesh eller tyll har blivit populära samt att ge ett plagg en karaktär genom att använda sig av en helt oväntad färg eller material.

Till detta får du lägga till alla möjligheter till ny design och små detaljer som gör hela hoodien till den smarta tröjan och det praktiska plagg det faktiskt är.

Satsa på fickor, spännen, nitar eller sömmar där man minst anar det eller kör ett färgval som inte syns hos något annat märke.

Med ditt företags logotype eller budskap i olika positioner eller fonter samt i roliga färgkombinationer för att variera det hela, har du fått ett utomordentligt klädesplagg som dina kunder eller du själv kommer att använda om och om igen.

Trycket – den viktigaste delen

Även om allt annat inom hoodiens design spelar stor roll, är det ändå trycket du vill satsa mest på för att få ut ditt varumärke och sprida företagets budskap, tydligt och klart.

På tsreklam.se har man ett stort urval av hoodies i olika färger och former och också passande tryck som naturligtvis kan manipuleras eller efterliknas.

Pratar du med dem och ger dem dina idéer och önskningar, så kommer du garanterat få ett resultat som kommer fungera på alla dina kunder och arbetskamrater.

Trycket ska vara så synligt som möjligt i alla positioner när du bär tröjan, men det ska också vara smakfullt och passa till övriga tröjan.